— Over mij

Linda Gorts

— Linda Gorts

Mijn naam is Linda Gorts (’70). Op vroege leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met yoga. De periodes van intensief met yoga bezig zijn tot bijna niets wisselde elkaar sterk af. Ook doordat ik fanatiek bezig was met andere sporten.

Aangezien ik al vele jaren werkzaam ben in de sportbranche heb ik een aantal jaren geleden de Hatha Yoga Teacher Training gevolgd. Daar heb ik een maand voor in een “Indiase Ashram” gezeten. Dat was een heel bijzondere periode waar ik ontzettend veel geleerd heb. Daar is mijn passie voor yoga gegroeid, niet alleen op de mat maar ook in mijn dagelijks leven. Waardoor ik mij ook steeds meer ben gaan verdiepen in de Yoga. Door de jaren heen heb ik vele specialisaties afgerond waaronder: Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoel Yoga, Yoga Nidra en Trauma Healing Sensitive Yoga.

Het liefst wil ik mijn passie doorgeven aan iedereen die er voor openstaat, want er is niets mooier dan je lichaam en geest met elkaar verbinden. In mijn lessen ligt de focus op bewust zijn van de ademhaling en lichaam. En begeleid ik je in de houdingen op een veilige manier met Respect en Liefde voor alle verschillen die er zijn in onze lichamen.

Namasté

Liefs Linda

— Volg me op Instagram

Image
— Postadres

Langveld 11
5768 GP  Meijel

Langveld 11
5768 GP  Meijel

— Studio adres

Moussaultstraat 9
5721 KE  Asten

Moussaultstraat 9
5721 KE  Asten

— Contact

E:
T: 06 200 34 778

E:
T: 06 200 34 778

Yoga Alliance